Welkom bij Lichtservice Nederland

Lichtservice Nederland verzorgt het professioneel lichtonderhoud van in principe elk bedrijf of elke instelling. 
Het belang van lichtonderhoud wordt vaak schromelijk onderschat, en wel in twee opzichten. 

Ten eerste realiseren mensen zich niet welke rol licht speelt in ons dagelijks leven. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat onvoldoende helder licht ervoor zorgt dat we minder energie hebben, negatiever reageren en ook last kunnen krijgen van concentratie- en slaapproblemen. Kortom: de productiviteit en de mentale gesteldheid van medewerkers, burgers, leerlingen en treinreizigers hangt onder andere samen met voldoende licht. Een efficiënt lichtonderhoud moet er dus voor zorgen dat we ons zo prettig mogelijk voelen waardoor we ook optimaal kunnen presteren.

Ten tweede wordt er nog wel eens makkelijk gedaan over het lichtonderhoud. Een slimme ondernemer of oplettende onderhoudsdienst weet echter dat het steeds weer vervangen van een enkele kapotte lamp een grote kostenpost is. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verouderde lampen die nog wel branden, maar een verminderde lichtopbrengst hebben en meer stroom verbruiken.

Conclusie: Efficiënt lichtonderhoud verbetert de prestaties en het welzijn van mensen en verlaagt de totale onderhoudskosten.

Digitale Lichtonderhoudsplan

Lichtservice Nederland beschikt over software waarmee in detail alle verlichting wordt geregistreerd.

Hieruit ontstaat een meerjarenplanning en kosten begrotingen tot in detail.

Complexe omgevingen

Het bedrijfsleven kent veel complexe omgevingen. Ook in deze gevallen kan Lichtservice Nederland u van dienst zijn.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.