Verlichting collegezalen Onderwijscentrum Erasmus MC vernieuwd

Verlichting collegezalen Onderwijscentrum Erasmus MC vernieuwd

De verlichting in het Onderwijscentrum (OWC) van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam is compleet vernieuwd. Lichtservice Nederland heeft daar de drie collegezalen voorzien van diverse ledspots en noodverlichting.

Verouderde verlichting

Op een plek waar gewerkt wordt aan de toekomst, moet ook de verlichting daarin mee gaan. Tl-verlichting is vrij harde verlichting, dat niet geheel geruisloos is en niet bekend staat om het aangename licht. Hoogste tijd dus om mee te gaan met de tijd en deze verlichting te vervangen voor nieuwe ledverlichting.

Noodverlichting een must

Ook is er nieuwe noodverlichting aangebracht in de zalen. Regels en voorschriften maken dat een gebouw hieraan moet voldoen. Deze richtlijnen worden ieder jaar bekeken en waar nodig herzien. De noodverlichting moet altijd zichtbaar zijn mocht er iets gebeuren in het band, zoals brand. Wanneer de standaard verlichting uitvalt, wordt de noodverlichting automatisch ingeschakeld. Lichtservice Nederland draagt graag bij aan de veiligheid van het pand. Helemaal in een ziekenhuis!

Voordelen ledverlichting

Daarnaast is de ledverlichting in de collegezalen volledig duurzaam. Het gaat langer mee, is beter voor de ogen van de bezoekers én het is geruisloos. Vooral het verschil voor de ogen en daarmee de sfeer in de zalen zal bij het publiek opvallen.

Bekende sprekers

Leuk feitje over deze locatie is dan Diederik Gommers en Ernst Kuipers regelmatig lezingen geven in de collegezalen van Erasmus MC. Beide professoren zijn daarnaast ook arts in het Erasmus MC en nauw betrokken bij het bestuur van dit grote ziekenhuis.

Ook de verlichting vernieuwen?

Is de verlichting op uw locatie ook aan vervanging toe? Wilt u meer weten over de toepasbaarheid bij u op locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0251 205 848 of stuur een e-mail.

Collegezaal Erasmus MC

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.