Van tl- naar ledverlichting bij Grafisch Goed in Volendam

Van tl- naar ledverlichting bij Grafisch Goed in Volendam

Voor Grafisch Goed in Volendam mochten de medewerkers van Active TSS, in opdracht van Lichtservice Nederland de tl-lichtbakken vervangen voor ledverlichting. Ledverlichting is milieuvriendelijker en zuiniger, waardoor uiteindelijk meer geld wordt bespaard.

Ongemak oude verlichting

De oude tl-armaturen gaven onvoldoende licht en waren niet geheel geruisloos. Ook belemmerde dit het zicht op de beeldschermen. Dit zorgde voor ongemak bij werknemers. Door het toepassen van dubbel parabolische verlichtingsarmaturen met led verdwenen deze ongemakken. Zowel het beeldschermzicht, als de algehele kantoorverlichting werd daarna als zeer aangenaam ervaren.

Besparen

Ledverlichting is een stuk milieuvriendelijker en zuiniger dan tl-verlichting. Het volledig ombouwen van een kantoorpand is een groot project waar veel eigenaren tegenop zien. In de praktijk valt dit heel erg mee. Het valt in de financiën al snel op dat de overgang van tl-licht naar ledverlichting in korte tijd wordt terugverdiend. Dit komt omdat er minder armaturen nodig zijn om de hele ruimte op de juiste manier te verlichten.

Geruisloos led

Niet alleen voor het milieu en uw portemonnee is overgaan naar led een goede stap. Ook is dit gebruiksvriendelijker, aangezien ledverlichting de hele dag geruisloos is. Dit in tegenstelling tot oude verlichting, waar een licht bromgeluid hoorbaar kan zijn.

Het verschil mag er dus zeker zijn. Minder armaturen, mooiere lichtkwaliteit!

Informatie over de overstap?

Binnen tien jaar zal er nauwelijks meer tl-verlichting te zien zijn. Led is de toekomst! Wilt u alvast over op ledverlichting in bijvoorbeeld uw kantoor, magazijn of garage? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0251 205 848 of stuur een e-mail.

Led vervangen kantoor

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.