Van PLT downlight armaturen naar dimbare led Gemeente Amsterdam

Van PLT downlight armaturen naar dimbare led Gemeente Amsterdam

Voor de Gemeente Amsterdam is Lichtservice Nederland aan de slag gegaan in het stadsdeelkantoor Zuid op de Kennedylaan. In dat stadsloket zijn alle PLT downlight armaturen vervangen voor dimbare led-armaturen. Daarnaast zijn direct alle ventilatieroosters gereinigd. Uitdaging in deze oude raadszaal was de hoogte en de bereikbaarheid van de armaturen. Lichtservice Nederland heeft de steigers moeten ombouwen om er goed bij te kunnen. Maar, het resultaat mag er zeker zijn! Met deze mooie sfeervolle verlichting zijn ze op de Kennedylaan klaar voor de toekomst.

Van PLT downlight naar dimbare led

Alle PLT downlight armaturen zijn vervangen voor dimbare ledverlichting. Er is gekozen voor dimbare verlichting, omdat de gemeente graag het sfeervolle licht wilde behouden. Met dimmers is dit heel goed mogelijk. Daarnaast is er overgegaan op led om te besparen op de kosten en met zicht op de toekomst.

Uitdaging steigeropbouw

Doordat de raadzaal iets verouderd is, was het lastig om goed bij de armaturen in het plafond te komen. Lichtservice Nederland heeft daardoor de steigers zelf gemaakt en omgebouwd. Op deze manier werd het makkelijker om op een veilige manier de armaturen te vervangen voor ledverlichting.

Ventilatieroosters gereinigd

Toen de steigers toch stonden zijn direct ook de ventilatieroosters meegenomen. Deze zijn grondig gereinigd op locatie. Dit moet regelmatig gebeuren, aangezien ventilatieroosters zorgen voor een gecontroleerde luchtstroom in het pand. Als dit zelden tot niet gedaan wordt, kan dit zorgen voor vochtplekken en schimmel. Wat tevens slecht is voor de gezondheid.

Verlichting op uw locatie?

Naast gemeentehuizen is ledverlichting ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld fabrieken en magazijnen. Wilt u meer weten over de toepasbaarheid bij u op locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0251 205 848 of stuur een e-mail.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.