Slimme herinrichting verlichting parkeergarage Utrecht

Slimme herinrichting verlichting parkeergarage Utrecht

In het eerste kwartaal van dit jaar hebben wij de verlichting in parkeergarage Hoog Catherijne vervangen voor slimme ledverlichting. Deze intelligente ledverlichting van Ledvance Sustitube Connected zorgt ervoor dat alleen licht brand op de locaties waar dit nodig is. Een duurzame oplossing die zich snel terugverdiend.

Hoe werkt slimme ledverlichting?

Een netwerk van bewegingssensoren en energiezuinige ledlampen regelen automatisch de hoeveelheid licht op een locatie binnen de parkeergarage. Detecteert een sensor beweging, dan gaan de lampen feller branden en vise versa. Een groot voordeel van dit systeem is dat het veelal op het reeds bestaande netwerk kan worden aangesloten. Dit maakt het systeem vele malen goedkoper dan een systeem waar een nieuwe installatie voor nodig is.

Voordelen slimme verlichting

Overschakelen naar intelligente ledverlichting biedt vele voordelen. Hieronder een overzicht van de vier grootste voordelen om over te stappen naar deze moderne technologie voor parkeergarages.

  • Energiebesparing op verlichting tot 80%
  • Meer zicht door betere ledverlichting
  • Eenvoudig te onderhouden ledverlichting
  • Veiliger door automatisch inschakelen van ledverlichting

Meer informatie

Naast parkeergarages is deze slimme ledverlichting ook zeer geschikt voor fabrieken en magazijnen. Wilt u meer weten over de toepasbaar bij u op locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0251 205 848 of stuur een e-mail.

Slimme parkeergarage ledverlichting

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.