Renovatie kunstwerk centrale hal SVB in Amstelveen

Renovatie kunstwerk centrale hal SVB in Amstelveen

Voor de SVB in Amstelveen heeft Lichtservice Nederland de verlichting van het kunstwerk in de centrale hal vervangen. Hierbij zijn er 15 tl-buizen vervangen voor energiezuinige ledverlichting. Het aanzicht van het kunstwerk is daarmee veel dynamischer en helder geworden.

Dynamisch en helder

Het kunstwerk in de hal springt in het oog voor elke bezoeker die langskomt in het mooie gebouw van de SVB. Naast de ledverlichting tegen het dak van het entree, is nu ook de blikvanger in de entree gerenoveerd. Van 15 tl-buizen van 36 Watt naar energiezuinige ledverlichting is nogal een verschil. Niet alleen ín de behuizing, maar ook van de buitenkant ook het kunstwerk veel helderder. Wat een verbetering!

Kunstwerk

Weleens aan gedacht dat er achter het kunstwerk ook vaak verlichting zit? Dit is niet altijd te zien, maar kan een kunstwerk wel maken of kraken. Aan Lichtservice Nederland de taak om een kunstwerk te maken. Vervangen, aanpassen en zelfs op maat maken van (led)verlichting behoort tot de mogelijkheden. Het kunstwerk bij de SVB ziet er nu niet alleen veel frisser uit, het is ook nog eens een stuk zuiniger.

Kunstwerk ombouwen naar ledverlichting?

Denkt u na over het renoveren van een kunstwerk of een ander object? Of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden hiervan? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0251 205 848 of stuur een e-mail.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.