Over ons

Lichtservice Nederland is uw vertrouwde adres voor verlichting. Of het nu gaat om ledverlichting, groepsremplace, ombouwen, modificeren van de huidige verlichting reparatie of onderhoud van de noodverlichting. Wij bedienen zowel kleine als zeer grote projecten in heel Nederland. Onze flexibiliteit maakt het mogelijk om snel te reageren en een plan van aanpak te maken dat zich voegt naar uw agenda. Zo werken wij voor een grote groep bedrijven variërend van installatiemarkt, grote bedrijfsinstellingen en gerenommeerde onderhoudsbedrijven.

Lichtservice Nederland legt zichzelf hoge eisen op. Wij werken alleen met deskundige monteurs die op de hoogte zijn van technische innovaties en deze ook zelf beheersen. Bovendien hechten wij veel waarde aan sociale vaardigheden, een klantvriendelijke uitstraling en proactieve instelling naar onze klanten.

Uw tevredenheid is onze drijfveer!

Lichtservice Nederland lichtonderhoud nieuwe LED verlichting Jack

Jack Winkelaar

Lichtservice Nederland lichtonderhoud nieuwe LED verlichting Hans Smit

Hans Smit

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.