Ledverlichting in kleur bij de SVB in Amstelveen

Ledverlichting in kleur bij de SVB in Amstelveen

In het gebouw van de Sociale Verzekeringsbank in Amstelveen heeft Lichtservice Nederland ledverlichting gemonteerd op grote hoogte. De 40 meter hoge stalen spanten zijn volledig voorzien van ledverlichting. Niet zomaar ledverlichting, maar ledverlichting in kleur (RGB) met verschillende lichtpatronen. Deze kunnen geheel in kleurthema worden ingesteld bij evenementen of gebeurtenissen, zoals Koningsdag of Kerstmis.

Op grote hoogte

Bij binnenkomst van de SVB in Amstelveen vallen de hoge plafonds met veel glaswerk direct op. De mooie constructie met ingebouwde lift zorgt voor een mooie entree. Lichtservice Nederland heeft voor dit aanzicht op 40 meter hoogte de montage van de ledverlichting verzorgd. De bouw en coördinatie van de enorme steiger was hiervoor in handen van Lichtservice Nederland.

Bijzondere entree

De ledverlichting is niet zomaar de verlichting die je zou verwachten in zo’n grote entreehal. Al de ledverlichting is namelijk uitgevoerd in kleur, ook wel RGB. Verschillende kleuren en lichtpatronen kunnen hierdoor ingesteld worden mocht de gelegenheid zich voordoen. Bijzondere bijkomstigheid is dat de gehele entree veel glaswerk betreft en erg hoog is, waardoor het licht heel mooi schijnt in de ruimte.

Kleurverlichting

De SVB heeft deze kleur-ledverlichting aangeschaft, zodat er kan worden ingespeeld op belangrijke gebeurtenissen en evenementen. Denk aan rood-groen licht met Kerstmis, of een oranje kleur op Koningsdag.

Informatie over ledverlichting in RGB? 

Denkt u na over ledverlichting in kleur met diverse lichtpatronen voor uw pand? Of wilt u de verlichting vervangen in een complexe omgeving? Denk bijvoorbeeld aan een feestlocatie, entreehal of blikvanger in uw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0251 205 848 of stuur een e-mail.

Ledverlichting in kleur kantoor

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.