Inrichting verlichting WestCord Hotel in Groningen

Inrichting verlichting WestCord Hotel in Groningen

In het hart van Groningen op de Grote Markt wordt het nieuwe WestCord Hotel gebouwd. Lichtservice Nederland zal voor dit splinternieuwe hotel de montage en installatie van de verlichting verzorgen. Deze verlichting, met stijlvolle led-armaturen zal worden geleverd door Intra Lighting.

Schitterend hotel

De nieuwste en meest luxe led armaturen zullen worden toegepast in dit nieuwe WestCord Hotel in Groningen. Wat een eer om dit mooie gebouw van verlichting te voorzien vanaf het allereerste begin. In een hotel zitten natuurlijk ontelbaar veel soorten ledlampen. Daar ligt voor Lichtservice Nederland een hele mooie uitdaging om deze allemaal te monteren en installeren.

Slimme verlichting

In het hotel op de Grote Markt in Groningen zullen veel bijzondere led-mogelijkheden toegepast worden. Intra Lighting speelt hier een grote rol in, omdat zij alle lichtontwerpen en led-armaturen leveren. Een prettige samenwerking!

Ook interesse in ledverlichting?

Het WestCord Hotel is binnenkort voorzien van schitterende ledverlichting en dragen hun duurzame steentje bij. Ledverlichting is namelijk stuk milieuvriendelijker en zuiniger. Bent u geïnteresseerd in ledverlichting of wilt u overstappen van tl naar led? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0251 205 848 of stuur een e-mail.

Monteren ledverlichting

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.