Verlichting herstellen en ombouwen voor WTC Schiphol

Verlichting herstellen en ombouwen voor WTC Schiphol

Voor WTC Schiphol heeft Lichtservice Nederland een imposante vijver opnieuw belicht. De verlichting aan de rand van de vijver met kunstobjecten was verouderd, waardoor de lichtsterkte en het lichtbeeld verminderde. Lichtservice Nederland heeft daarom de huidige armaturen hersteld op maat en de lichtbronnen vervangen voor led.

Herstellen in plaats van vervangen

De kwaliteit van de armaturen en de lichtbronnen rondom de vijver bij het WTC waren niet meer optimaal. De lichtkwaliteit was gedaald en het lichtbeeld sterk verminderd. Voor dit kunstobject was het technisch niet mogelijk de gehele armaturen te vervangen. Er is voor gekozen de armaturen te herstellen en om te bouwen naar ledverlichting. Inclusief de nieuwe CE-markering. Hierdoor komt de indrukwekkende vijver weer goed tot zijn recht.

Voordeligere oplossing

Ledverlichting biedt daarmee een kwalitatief goede oplossing. Deze oplossing is een stuk voordeliger dan het geheel vernieuwen van alle armaturen rondom de vijver. Als alles vernieuwd zou worden zou dit namelijk veel meer tijd en geld kosten.

Meer weten over verlichting?

Naast het uitlichten van kunst is ledverlichting ook zeer geschikt voor andere ruimtes, zoals bijvoorbeeld fabrieken, garages, kantoren en magazijnen. Wilt u meer weten over de toepasbaarheid van ledverlichting bij u op locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0251 205 848 of stuur een e-mail.

Herstellen en ombouwen vijfer WTC Schiphol

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.